Honda ATV Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter #1
Hi all,
I've just connected to the forum site as I'm having trouble with my Honda trx 350fm. I'm from Australia so not sure if you have them over in the US. Basically it runs fine on idle. But when you push the accelerator it just doesn't want to rev up at all, thought it might be a carburettor issue. So I pulled the carb out and cleaned all the jets etc until it was completely spotless. Put it all back together and it still did the same thing. So I pulled out the fuel tank and cleaned the fuel filter and put fresh fuel into the tank as well as blowing out the fuel line. Connected it all back up and it's doing the same thing, next I cleaned out the air filter and re oiled it. Still did the same thing. So I thought it might be a carby issue still. So I bought a brand new carb genuine Honda which was quite expensive. Connected everything back up and yes still not working. And I've checked the compression which is meeting the guidelines on the Honda workshop manual for the TRX 350fm
I'm getting 80psi without throttle, and 120psi with throttle open. I feel like I've tried everything and it still isn't working. Do any of you guys have any idea what the issue is? And any tips or tricks that could fix this issue.
Thanks a lot

Here is a link to the workshop manual for my model: https://www.manualslib.com/manual/8...pg[/IMG] Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
29 Posts
Based on what you have done, it could be as simple as vacuum leak or your gas cap. As crazy as it sounds. My brothers ATV would do the same thing so we did the carb and it still acted up. By chance I pulled the gas cap off to try and force fuel to the carb and before I could the bike ran great. Come to find out his vent hose on the cap was clogged.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top