Honda ATV Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
74 Posts
Discussion Starter · #1 ·
ok well in the winter i cracked the plastic that covers my display, and i was washing my bike a week or 2 ago and got water in at it touched the display, a few days later my display was all messed and just effed up. So i just said ok i will replace that later, BUT now the bike wont start.... the last time i drove it was 2 weeks ago and it got stuck in 2nd and wouldnt shift out so i turned the bike off then on and it shifted so i brought it home... but again now it wont start. The Natural night comes on but when i hit the electric start it goes out and you done hear anything, Also the display wont even turn on now.

Any ideas?
 

·
Premium Member
Joined
·
23,581 Posts
Take your battery cables off and clean them good and put them back on and see what happens. It sounds like a low voltage or bad connection. Hopefully it will be at the battery cables and not something to do with the display. Also, make sure your battery is charged up.
 

·
Registered
Joined
·
1,963 Posts
Take your battery cables off and clean them good and put them back on and see what happens. It sounds like a low voltage or bad connection. Hopefully it will be at the battery cables and not something to do with the display. Also, make sure your battery is charged up.
I agree. I too don't know if it could be display but I would guess that it very well might since it recieves info. from the electrical componets of the engine and such.
 

·
Registered
Joined
·
74 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Thanks for the advise, it turns out the battery was dead.... so i am buying a new one, also the frigging display randomly started to work fine again. i duno if its fixed or what but it looks fine. Really weird.
 

·
Premium Member
Joined
·
6,616 Posts
Probably just had to dry out on the inside.
 

·
Premium Member
Joined
·
23,581 Posts
Glad you got it started, anyway, maybe the display will dry out and start working all the time.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top