Honda ATV Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hi i have an 02 honda trx 400ex bored .26 over and it wont run on top end does any one know what could possible be wrong if so please let me know!i hade it at a dealer to get fixed twice and it still aint running
 

·
Premium Member
Joined
·
4,389 Posts
It dosnt start at all? Do you have spark? Welcome to the forums lol forgot.
 

·
Premium Member
Joined
·
23,581 Posts
Welcome to the forums.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #4 ·
ya it starts right up for me every time just when i try to run it on top end alls it does is boggs down
 

·
Premium Member
Joined
·
4,389 Posts
Sounds like a jetting issue to me. Does it do it if you slowly accelerate up? Or only when you rip on it? I mean if you just gave it say half trottle and slowly got going fast does it still bog in the top end?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #6 ·
ya it still bogs i was riding it one day and then suddenly just bogged down and stalled so i started it back up and i just slowly go into it
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #8 ·
it ran perfectly fine until one day it just like broke down
 

·
Premium Member
Joined
·
38,518 Posts
something isn't right with the carb..i would check your jets..see if they are stoped up ?..that is..if it's not efi ?..lol
 

·
Premium Member
Joined
·
23,581 Posts
No, it's a carb. LOL. I agree, the problem is in the carb somewhere.
 

·
Registered
Joined
·
1,963 Posts
I agree it sounds like a partially stopped up jet
 
1 - 11 of 11 Posts
Top