Honda ATV Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys, been away for a while because I was simply fed up with my X. I had too many issues to get it working, so I just stepped back, regrouped, and took it reaaaally eaasy. Did'nt want to burden you guys with all my troubles. In the end my engine troubles where due to really bad job putting it together (previous owner). No wonder it never ran in more than 5 years. Soooo, took it apart, cleaned every little part with a tooth brush. Got my Clymers and put it together again. When couldn't find something I would order the part and wait (remember I'm in Paraguay, any part order takes 1-2 weeks). Even how, got it all together. For those of you haven't read my other posts, I put a new 12:1 Wiseco piston, vesrah rod, Stage 1 webcam, new timing chain, a cheap aftermarket exhaust and respective jets. O, and new bearing carrier :p Well, enough with the words, here are some pics. (not very much into fotography so didn't take to many)
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
41 Posts
Discussion Starter · #2 ·
I rode it a little last sunday, but it was 4 degrees celsius and raining. It runs great! I'm riding tomorrow if the weather helps. I'll try to take pics.


Side Note: Those headlights where my first aftermarket lights I got for my first quad, a Yamaha 350 Moto4, when I was 15. Found them lying around my parents house. A little bit of nostalgia.....
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
3,572 Posts
Good job , glad you got her running.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top