Honda ATV Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hello all, 1st time on this forum 1st time ive had problems that i need help with.
2014 ES rancher 420 has no display and will not start or even crank over. no lights no nothing. battery is good and charged and even had a charger on it while trying. fuses are good i checked voltage on both sides of the fuse. i pulled the panels off on the sides and front to see if mice chewed through any wires and found all looked good. is there a specific wire (color of wire ) i need to look for? the box that sets on top of fuel tank the has wires plugged into it ( i suspect thats the computer ) could it be bad? any help would be great. i think i thought of everything i did but if need more info please ask.
thanks
 

·
Premium Member
Joined
·
38,518 Posts
you should use a 12 volt dc test light to see if power is reaching the ignition switch ?. and check to see if power is coming out of ignition switch ?.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
hello all, 1st time on this forum 1st time ive had problems that i need help with.
2014 ES rancher 420 has no display and will not start or even crank over. no lights no nothing. battery is good and charged and even had a charger on it while trying. fuses are good i checked voltage on both sides of the fuse. i pulled the panels off on the sides and front to see if mice chewed through any wires and found all looked good. is there a specific wire (color of wire ) i need to look for? the box that sets on top of fuel tank the has wires plugged into it ( i suspect thats the computer ) could it be bad? any help would be great. i think i thought of everything i did but if need more info please ask.
thanks
what ended up being the problem mine is doing the same thing, I’m thinking ignition switch.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top