Honda ATV Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter · #1 ·
has anyone had aproblem with the rearends on this atv mine was 6 days old started the get load then started to bind so took it to th shop they put a new one in it got it back it was fine for a day then started the noise again any ideas anyone whats the prob
 

·
Premium Member
Joined
·
23,581 Posts
I've heard that they have a design flaw with the diff seals and it allows water to get into the diffs, but I don't know if that has anything to do with the problem you're having or not.

Also, I don't know if that's all years or just certain years.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
My 420

My rancher has been making a strange noise for about 3 months. Never knew where it was coming from... Yesterday it finally broke.....no go! Tore it down today. Every seal had disappeared, pinion gear/stripped, ring gear/ destroyed, bearings/who knows where those went, rear drive shaft/splines gone!!! $$$$
 

·
Premium Member
Joined
·
38,518 Posts
gotta love this forums..i get to see this almost every day..lol..first off..and i can't stress this enough..but..they are gonna do it anyway..big tires..with big lugs..= big repair bills for rear differentals..or front for that matter...this does not mean this is your case..but it sure doesn't help to have big arse swampers or what ever on your ride..i've seen it many times..as for your 6 day old ride..make honda fix it..don't let them try to tell you..'' it was your fault ''..good luck.
 

·
Registered
Joined
·
84 Posts
mine makes a noise too... just wating dealer no admormal noise..
 

·
Registered
Joined
·
535 Posts
No problems with my 09 yet. Shadetree...should I expect problems caused my 25" MudLites?
 
1 - 7 of 7 Posts
Top