Honda ATV Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey folks!
I’m new to this so I’ll try to be clear in my question. I have a 2004 Honda rancher 350 es 4x4 that all of a sudden wont start. It started like this. It got below freezing and after a couple days I realized I had forgotten to disconnect the battery. I went outside to start it and of course the battery was dead. At this point I was able to pull start it. Put it in reverse to back out the shed went to put in nutral and it would not shift. I’m guessing because the battery was to weak. Turned it off still in reverse. Pushed it back in the shed. Come back later with a battery jumper, connected it, shift into neutral, and tried to start it. If I press the start button nothing happens. If I try to pull start it it won’t start. I put a new battery on it and still nothing. I checked the fuses and they are good. I’m completely confused as to what’s wrong with it at this point so hopefully you guys can help me out.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,608 Posts
Does it have spark at the spark plug? Do you have a multimeter to test for battery voltage at various points in the harness? Do any dash lights illuminate?

Rick
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks for responding Rick! So, I did put a multi meter on it and all showed good. As I was doing this I realized that the kill switch underneath the shift button was slightly to the left of the run position. Not all the way over but just enough. Wouldn’t you know it!!! That was the problem! Lol I knew it had to be something simple but man, that’s almost embarrassing. Lol
 
1 - 4 of 4 Posts
Top