Honda ATV Forum - Reply to Topic
Honda Rancher Discuss all models of the Honda Rancher 350/400/420

Thread: Rancher Display issue with video Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-14-2019 09:58 PM
shadetree
Quote:
Originally Posted by Drewvr51 View Post
When it runs, the reverse and neutral lights are dim, and the oil light is intermittently on and off.
tells me you have a charging issue, bad stator ?, bad reg/rec ?, bad battery ?.
05-14-2019 06:48 PM
Drewvr51 When it runs, the reverse and neutral lights are dim, and the oil light is intermittently on and off.
05-11-2019 04:12 PM
vwmg Hi There,

I had similar problem with my 2006 TRX350FM. I sent my gauge to Welcome to Bluegauges.com and he was able to fix it.


Let us know how it goes.
05-11-2019 03:54 PM
shadetree start with down loading the service manual. it looked to me, it was going through the testing. oil light staying on tells me the oil temp sensor is bad.
05-11-2019 02:03 PM
Drewvr51
Rancher Display issue with video

I have a 2002 Rancher 350 and have started to have a display issue. I've tested the battery and even swapped it out with one from my other Rancher.

The oil light stays on while running now too. Starts and runs fine.

https://youtu.be/s8EXEr1rup4

Where do I start?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome