Enhanced Mobile Version won't cancel - Honda ATV Forum
Hondaatvforums.net Site Help and Support Notice an issue with your account or the site? Post here for help.

 6Likes
  • 1 Post By SamUK
  • 2 Post By VS_Goose
  • 2 Post By fishfiles
  • 1 Post By VS_Goose
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 03-19-2018, 01:22 PM Thread Starter
Gold Supporting Member
Supporting Member
 
fishfiles's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Bayou La'combe , Louisiana
Posts: 11,825
Liked: 6780 times
Garage
Enhanced Mobile Version won't cancel

Is it just me , the site doesn't work on mobile view any more for me on I-pod or I-phone , the phone just keeps saying loading but never connects , the i-pod pops the screen mentioned by others and you can't get it to go away as long as I am on this site
fishfiles is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 03-19-2018, 03:33 PM
Super Moderator
Supporting Member
 
SamUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: England, UK.
Posts: 4,540
Liked: 2034 times
It always did that for me since I joined the forums so I switched to the classic layout, a little more difficult to use on a phone but it never fails.
XplicitRacing6 likes this.

98 300 Fourtrax 4x4

Custom built mud bike - Now sold.

2004 Foreman 450S

Fully overhauled (nut & bolt rebuild), 2 lift kit, 28 mega mayhems, ITP delta rims, ES floorboards, 22 LED lightbar, Pyle Bluetooth sound system.
SamUK is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 03-19-2018, 03:40 PM Thread Starter
Gold Supporting Member
Supporting Member
 
fishfiles's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Bayou La'combe , Louisiana
Posts: 11,825
Liked: 6780 times
Garage
Yep , I was doing that on the phone and pod , neither of them will do it any more , one says enhanced version not available and when you click to go to classic it just says loading and never connects , the other does a pop up over and over , only site it happens on
fishfiles is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 10 (permalink) Old 03-19-2018, 03:47 PM
Super Moderator
Supporting Member
 
SamUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: England, UK.
Posts: 4,540
Liked: 2034 times
Very strange, sounds like a job for @VS_Goose

Edit: Have you cancelled the page from your browser completely? iPhone, double click the centre button and then scroll up (flick) the pages to cancel.

98 300 Fourtrax 4x4

Custom built mud bike - Now sold.

2004 Foreman 450S

Fully overhauled (nut & bolt rebuild), 2 lift kit, 28 mega mayhems, ITP delta rims, ES floorboards, 22 LED lightbar, Pyle Bluetooth sound system.
SamUK is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 03-19-2018, 06:09 PM
Senior Member
 
XplicitRacing6's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Missouri
Posts: 1,186
Liked: 521 times
Garage
I have an IPhone 6s and it is working fine :/

  • 2001 Honda TRX 416ex
  • 2003 Honda TRX 416ex
  • 1999 Honda 300ex
  • 2014 Polaris 1000 xp Turbo
  • 1998 Yamaha PW 80
XplicitRacing6 is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 03-20-2018, 09:11 AM
Administrator
Supporting Member
 
VS_Goose's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 463
Liked: 147 times
Garage
Try clearing your browsers cache and cookies first.

Reload the site and try Enhanced, then try exiting it.

Let me know if that helps.

Please provide screenshots as well so we can see what you see.
fishfiles and XplicitRacing6 like this.

Account or Site issue? Post here: https://www.hondaatvforums.net/forum...-help-support/
VS_Goose is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 03-21-2018, 05:16 PM
Senior Member
 
JohnnySolo's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: Calhoun, Louisiana
Posts: 457
Liked: 81 times
Garage
Google Pixel here. Working like a charm. Oh and btw, I hear clearing your cache every now and then speeds up your browser, don't know if it's true but I do it and I have mine going on Chrome. What type phone exactly do you have Fish?
JohnnySolo is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 03-22-2018, 02:24 PM
Administrator
Supporting Member
 
VS_Goose's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 463
Liked: 147 times
Garage
Quote:
Originally Posted by JohnnySolo View Post
Google Pixel here. Working like a charm. Oh and btw, I hear clearing your cache every now and then speeds up your browser, don't know if it's true but I do it and I have mine going on Chrome. What type phone exactly do you have Fish?
Clearing cache and cookies can resolve a lot of issues, such as some slowness issues, threads showing blank or not being able to go to other pages, ect. Always best to clear cache and cookies and testing an issue again.

Account or Site issue? Post here: https://www.hondaatvforums.net/forum...-help-support/
VS_Goose is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 03-22-2018, 04:29 PM Thread Starter
Gold Supporting Member
Supporting Member
 
fishfiles's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Bayou La'combe , Louisiana
Posts: 11,825
Liked: 6780 times
Garage
Thanks vs_goose , I did what you said and I got both the phone and pod working with the site
_Wilson_ and SamUK like this.
fishfiles is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 03-23-2018, 11:45 AM
Administrator
Supporting Member
 
VS_Goose's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 463
Liked: 147 times
Garage
Gravy. Glad to hear its working. Let me know if you have any other issues.
_Wilson_ likes this.

Account or Site issue? Post here: https://www.hondaatvforums.net/forum...-help-support/
VS_Goose is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda ATV Forum > Honda ATV Discussions > Hondaatvforums.net Site Help and Support

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome