2006 rubicon - Honda ATV Forum
Repair & Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-01-2010, 04:22 PM Thread Starter
Junior Member
 
zukryder's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 6
2006 rubicon

I have a honda rubicon that after an hr or so of riding it acts like the transmission is sticking. It is if i throw it in neutral. I let it sit for 5 to 10 mins. and the it runs find for the next 10 mins or so, then it acts up again. I need some ideas for trouble shooting. I think it might be the clutches, but not a 100% sure. Please let me know what you guys think. thx.
zukryder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda ATV Forum > Honda ATV Technical Discussions > Repair & Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome