E-ton Yukon yxl 150cc need help... - Honda ATV Forum
ATV General Discussion General Discussions about Honda ATVs.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-04-2011, 05:31 AM Thread Starter
Member
 
DrunkenNinja736's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 59
E-ton Yukon yxl 150cc need help...

Just bought a 2002 E-ton Yukon YXL 150 for 400. Thought i could fix it get it running and make some money on it... but I'm stumped now. I can't any spark I had the ignition coil tested and it was bad so i replaced it. Still now spark or voltage to the coil. I tried a new CDI and that didnt change anything. I was wondering if it could possibly be the stator? Or possibly the kill switch... I do know that it set for quite some time before I bought it. I did check all electrical connections for any signs of corrosion or signs of damage and didn't find any.

96 Honda 300ex
K&N filter with lid off
Full FmF Exhaust
Hot Cams Stage 1 Camshaft.
11:1 Wiseco standard size piston
Quadboss CDI

Last edited by DrunkenNinja736; 05-04-2011 at 01:29 PM.
DrunkenNinja736 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Honda ATV Forum > Honda ATV Discussions > ATV General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome